Joc interactiu: «Romans perduts pel futur. El retorn a la Palma romana»

En Gai i la Mànlia s’han perdut en el temps…Només tu, amb els teus coneixements sobre el món clàssic, els pots ajudar a trobar la porta del temps per retornar a la Palma romana!


 

Troba la porta del temps abans del 30 de juny i guanya un d’aquests premis!

Bases concurs:
1.Es realitzarà un sorteig d’obsequis (llibres i jocs) entre tots els participants que hagin completat el formulari correctament abans de les 23:59 hores del 30 de juny de 2021. MAREMAGNVM BALEARS es reserva el dret de canviar el regal per un altre de valor igual o superior.
2.Només es podrà aconseguir un obsequi per participant.
3.El sorteig es farà mitjançant una eina o App que es farà pública el mateix dia del sorteig i els resultats es publicaran a la pàgina web maremagnumbalears.org i a les xarxes socials de l’entitat el dia 5 de juliol de 2021.
4.L’entrega de premis serà en un acte presencial de MAREMAGNVM abans de finals del 2021. En cas de no poder assistir a l’acte, el participant es posarà en contacte amb l’entitat per establir el procediment d’entrega de l’obsequi. En cap cas MAREMAGNVM BALEARS es farà càrrec de les despeses d’enviament.
5.L’acte d’entrega es publicitarà a la pàgina web maremagnumbalears.org i a les xarxes socials de l’entitat.
6.Els guanyadors, en acceptar l’obsequi, accepten la publicitació de l’acte d’entrega del premi en imatge i/o vídeo a les xarxes socials de l’entitat i/o a la web maremagnumbalears.org.

7.La participació al sorteig suposa l’acceptació d’aquestes bases.