Sopar Romà: cata de vins i tast de cuina

Vins romans és una experiència sensorial que ens portarà a través de l’olfacte i el gust a la Roma Imperial.

En aquest taller tindrem l’oportunitat de gaudir de quatre varietats de vins de recreació històrica: el Mulsum més dolç, el Sanguis amb aromes de rosa, l’Antinoo amb tocs de violeta i el Mesalina amb sabors de canyella, elaborats per Baetica, dels que Aldarq és distribuïdor a les Illes.

Aquests vins aniran acompanyats d’un maridatge preparat pel cuiner i mestre de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, Marcos Martínez Sánchez, per l’ocasió. Es tracta d’una degustació elaborada en base a diversos receptaris clàssics com és De re Coquinaria de de Marcus Gauius Apicius

Objectiu dels Vins Romans
L’objectiu del taller es gaudir de la cata i el maridatge. A través d’aquesta activitat i les seves sensacions coneixerem la història del vi, des de que es van recollir els primers fruits al Neolític, fins a l’arribada del vi a Roma i les Balears. Coneixerem com bevien, quan bevien, amb qui bevien i que cercaven al veure a l’Antiga Roma i les primeres manifestacions del consum del vi a les Illes Balears: als santuaris de taula i altres espais de finals de la Prehistòria Balear.

Durada: 2 hores

Participants: màxim de 50

Preu: 20€

Inscripcions a Aldarq.com: info@aldarq.com